Poienita Voinii 2011

A trecut si acest festival, parca tot mai sarac pe an ce trece. In fiecare an se mai carpea putin drumul pana la Poienita Voinii, dar anul asta nimic. Ca de obicei, oamenii politici nu au lipsit de la deschiderea festivitatii.

Nici oamenii nu mai vin ca si inainte, poate si din cauza slabei organizari. In alti ani nu aveai pe unde sa lasi masina .. acu insa am avut locuri pe alese, atat ieri cat si astazi.

Nici macar focul de tabara nu au fost in stare sa il faca. Au pus niste lemne foarte groase in bataie de joc si nu s-au chinuit sa il aprinda. S-au chinuit niste baieti din Hunedoara, dar nu au reusit prea multe.

Acest articol a fost publicat în De zi cu zi și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Poienita Voinii 2011

  1. Mihaela C.P. zice:

    A venit Ursulica din concediu 🙂 (sper ca nu te superi ca te-am numit asa)!
    Ei, Florine, nu mai vin oameni pentru ca sunt multi plecati din tara si au mai ramas prin sate mai mult batrani si copii.

  2. Mihaela C.P. zice:

    Poate nici nu-i rau ca nu vin prea multi. Asa cum ai spus e loc mai bun pentru parcat masina si or mai fi si alte avantaje. E si o vorba: decat multi si prosti, mai bine putini si buni (poate nu se potriveste aici, dar priveste si partea pozitiva).

  3. Dude, tate’s in regula. Blogu’i fain, preocupari de om sanatos la mintie, de ganit ganesti bugat de bine, dupa cum postezi, da’ am un bai: pa popa ala ce’i cantecaci de muzica populara di ce l’ai postat? Ca mi’o pierit tat chefu’ de frunzarit. No. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s